Du visar för närvarande 11/12 Lunch i juletid, Luleå – Mod, Nytänkande, Engagemang med Malin Winberg

11/12 Lunch i juletid, Luleå – Mod, Nytänkande, Engagemang med Malin Winberg

Välkommen till lunch i juletid med NyföretagarCentrum och en inspirerande föreläsning med Malin Winberg, en av våra skickliga företagare i Norrbotten.

Lunchen är ett tillfälle att träffa nya företagare i Luleå, Luleå kommuns kommunalråd och partners till NyföretagarCentrum Nord.

Efter en välsmakande lunch ges möjlighet att presentera oss för varandra innan Malin Winberg tar plats på scenen för att dela med sig av sina erfarenheter och insikter om vad som krävs för att skapa framgång i företagandet under temat ”Mod, Nytänkande och Engagemang”.

Malin Winberg är inspirationsföreläsare, utbildare, workshopledare, skribent och podd-producent. Utbildad journalist och programledare sedan drygt 10 år tillbaka, grundare till No Perfect Yoga, stolt ordförande för Talarföreningen NSA Sweden och vd och ägare av Malin Winberg AB.

Malin Winberg är en modig nytänkare. Hon kommer att guida oss genom en resa där vi utforskar vikten av att våga testa nya idéer och att förflytta sig från ord till handling. Genom att dela med sig av sina egna erfarenheter kommer Malin att belysa hur mod och engagemang är en nyckel till utveckling.

Ett centralt tema som berörs under föreläsningen är att skapa ett högt värde för kunden. Malin kommer att visa på hur företagare kan förstå och möta kundernas behov på bästa sätt, vilket resulterar i både nöjda och återkommande kunder.

Kommunikation är en annan hörnsten, och Malin kommer att lyfta vikten av och belysa exempel på hur hon arbetar med kommunikation.

Genom att dela med sig av sitt sätt att tänka och arbeta kommer Malin även att illustrera hur man bygger starka samarbeten som skapar förutsättningar för ett konkurrenskraftigt företag.

Föreläsningen kommer ge dig konkreta insikter och verktyg för att utveckla ditt företagande där mod, nytänkande och engagemang är en den röda tråden.

Plats:
Hotel Savoy, Storgatan 59, Luleå

När? 11 december 11:30 – 15:30

Evenemanget är kostnadsfritt men anmälan krävs. Antalet platser är begränsat och evenemanget kan bli fullbokat. Kan du inte komma? Glöm inte att avboka till nord@nyforetagarcentrum.se 
Är du anmäld men uteblir tar vi ut en avgift på 250 kr om du inte meddelat oss din frånvaro senast 08:00 samma dag som evenemanget äger rum.

Boka din plats här: https://simplesignup.se/event/209215-11-12-jullunch-luleaa-mod-nytaenkande-och-engagemang-med-malin-winberg

Välkomna!