16/11 Sociala medier – så funkar det för företaget

Kostnadsfritt webbinarium

I den digitala eran vi lever i idag har sociala medier blivit en ovärderlig plattform för företag att nå ut till sina kunder på ett direkt och ofiltrerat sätt. Det är inte längre bara ett sätt att marknadsföra produkter och tjänster, utan en plats där man kan bygga varumärke och skapa djupare relationer med sina kunder.

I detta föredrag kommer vi att utforska potentialen av sociala medier för företag och hur man kan maximera dess fördelar. Vi kommer att dyka in i följande huvudpunkter:

Att bygga varumärke i sociala medier: Vi kommer att titta på hur sociala medier kan användas som en plattform för att stärka och skapa ett starkt varumärke. Vi kommer att diskutera vikten av en tydlig varumärkesidentitet, hur man kan skapa engagerande och relevant innehåll och hur man kan använda sociala medier för att främja företagets värderingar och mission.

Direkt och ofiltrerad kommunikation med kunder: Sociala medier ger företag möjlighet att kommunicera direkt med sina kunder. Vi kommer att titta på hur man kan skapa öppna dialoger, hur man hanterar kundservice i realtid och hur man kan använda feedback från sociala medier för att förbättra produkter och tjänster.

Att skapa en bättre relation leder till ökad försäljning och man bygger upp ett community följer med på företagets resa och känner sig delaktiga.

Case Studies: Vi kommer också att titta på några framgångsrika exempel där företag har använt sociala medier för att bygga starka varumärken och skapa meningsfulla relationer med sina kunder.

Oavsett om du är en veteran inom sociala medier eller bara börjar förstå dess potential, kommer detta föredrag att ge dig värdefulla insikter och praktiska verktyg för att framgångsrikt använda sociala medier i ditt företag. Välkommen att utforska den digitala världen med oss!

Seminariet genomförs i samarbete med Formsmedjans Digitala kreatör Pontus Johansson.

Plats: På teams

När? TISDAG 16 NOVEMBER 2023 KL. 11:30–12:45 – länk kommer till din e-mail i anslutning till webinariumet.

Boka plats på https://simplesignup.se/private_event/207907/23d6b37f65

Välkommen!

Dela evenemang

Fler evenemang